Vrei sa iti petreci concediul la mare?

concediu la mareNu, nu vorbesc de mare… distanta de casa, ci chiar de Marea Neagra. Fie ca planuiesti sa mergi la bulgari, fie la noi, intr-o statiune precum Mamaia sau Neptun, este de inteles ca ai nevoie de anumite lucruri obligatorii, pe care sa le incluzi in bagajul familiei.

Asa se face ca, daca ai un copil, va trebui cu siguranta sa il asiguri corespunzator si sa ii iei un colac de inot.

Multi parinti am vazut ca il echipeaza pe cel mic si cu aripioare pentru inot, iar altii, ceva mai fricosi, nu vor lasa copilul sa se balaceasca la mal si vor achizitiona un spatiu de joaca, mai bine spus, o mini piscina gonflabila.

Aceasta piscina gonflabila pentru copii se umple rapid si usor cu apa direct din mare si daca nu are altceva de facut, il puteti incuraja chiar pe cel mic sa o umple el cu o galetusa din plastic.

Acum, fie vorba intre noi, au aparut tot felul de lucruri pentru copii, cum ar fi piscinele cu balansoar, piscinele cu diferite figurine din desenele animate, etc.

Costumele de baie sunt si ele pe primele locuri in topul cumparaturilor must-have, asa ca nu ezita sa-ti cumperi chiar mai multe seturi pentru a te putea schimba in voie.

Nu trebuie sa ne lipseasca nici sandalele sau espadrilele, in functie de preferinte, deoarece ele sunt potrivite atat pe faleza, cat si in plimbarile pe nisip, realizate de obicei odata cu lasarea serii.

In orice caz, tu trebuie sa stii mai bine ce iti vei lua cu tine daca pleci in concediu la mare, insa te rog sa nu uiti un singur lucru: sa te relaxezi. De aceea, indicat este sa ai alaturi, atunci cand te bronzezi, si o carte usor de digerat, asa cum imi place mie sa le spun cartilor care trateaza subiecte nu foarte dificile.

Si ca sfat: fa achizitiile din timp, din magazinele din orasul tau si nu din magazinele de pe faleza, deoarece acestea din urma practica niste preturi destul de mari, iar economiile in aceasta perioada chiar sunt binevenite.