Top cele mai ieftine telefoane mobile 2015

Telefoanele mobile au devenit accesorii indispensabile in ultimii ani. Ai nevoie de ele acasa, la birou sau atunci cand mergi in concediu. Conform unor studii recente, peste 50% dintre cei care detin un telefon mobil vorbesc minim 1 ora pe saptamana cu prietenii, rudele sau chiar cu proprii angajati.

Daca nu doresti sa cheltui o avere pe un astfel de produs, noi ne-am gandit sa iti facem un top al celor mai ieftine telefoane mobile din 2015, ca sa ai intr-adevar de unde alege! Speram sa iti fie util atunci cand esti in cautarea unui nou gadget low-budget.

Samsung E1200 Keystone 2samsung

Un telefon clasic, dar destul de puternic ca autonomie si sunet. Nu este Dual SIM si nu are radio FM, insa incape perfect in orice buzunar, avand dimensiuni reduse. Bineinteles, nu iti da posibilitatea sa navighezi pe internet sau sa intri pe Facebook. Poti trimite in schimb SMS-uri si te poti bucura, asa cum am spus, de un sunet clar atunci cand te afli intr-o convorbire.

Tastatura este, de asemenea, foarte ok, iar ecranul afiseaza culori vii, deci te vei obisnui rapid cu el. In majoritatea magazinelor online are un pret de aproximativ 60 lei.

Nokia 105nokia

Jocuri, lanterna, baterie foarte buna, meniu disponibil in limba romana, ceas vorbitor, ecran color, ce spui de toate acestea integrate intr-un telefon care costa mai putin de 80 lei? Nokia 105 reuseste sa ne surprinda placut, mai ales ca tastele sunt super rezistente, prezinta radio, iar meniul este unul destul de incarcat.

Noi am aflat de el la stiri si se pare ca intr-adevar este un gadget ieftin, care isi face foarte bine treaba in utilizarea obisnuita, de zi cu zi.

Samsung E1270samsung e1270

Samsung este o companie recunoscuta pentru faptul ca scoate in general pe piata IT numai produse de calitate. Samsung E1270 reprezinta o dovada in acest sens. Pentru utilizatorii fara pretentii, acesta este un telefon usor, simplu, care isi indeplineste cu succes scopul pentru care a fost creat. Pretul este unul foarte mic, undeva sub 100 lei.

Ecranul este de tip LCD, navigarea printre aplicatii se face foarte usor, iar meniul este unul de tip standard. Ca minus, trebuie sa mentionam ca Samsung E1270 nu are incoroporata tehnolgia Bluetooth.

Allview M7 Startallview m7 start

Iata ca am ajuns si la primul telefon din acest top, care are Dual SIM. Allview este o companie romaneasca, care a reusit sa se impuna destul de mult chiar si pe piata gadgeturilor de ultima generatie. Bineinteles, aici nu este cazul, insa nu putem neglija faptul ca Allview M7 Start se vinde foarte bine si are mare succes in randul publicului mai putin mofturos, care doreste sa achizitioneze, in general, telefoane mobile si tablete cu bani putini.

Acest device dispune chiar si de un browser web, ceea ce inseamna ca se poate utiliza chiar si pentru a naviga pe internet. Totusi, vorbim de un telefon cu un pret sub 100 lei, asa ca sa nu aveti mari asteptari la acest capitol! Este insa ok daca vreti sa aflati o informatie de ultim moment sau daca doriti sa vedeti, spre exemplu, care mai este starea vremii in orasul in care va aflati.

Nokia 130nokia 130

La acest telefon, principalul atu il reprezinta bateria, care tine foarte mult. De asemenea, are laterna, Bluetooth si suporta un card de memorie MicroSD de pana la 32 GB. Face fata cu brio utilizarii zilnice si convorbirilor de durata. Tastatura este realizata din cauciuc rezistent.

Totodata, trebuie sa precizam ca in acest moment am vazut pe piata doua modele Nokia 130, unul Single SIM si unul Dual Sim. Culmea, diferenta de pret nu exista, asa ca mare atentie la ce model adaugati in cos atunci cand doriti sa il cumparati.

Acesta a fost topul celor mai ieftine 5 telefoane mobile care se gasesc pe piata in 2015, asa ca pana data viitoare, numai bine!