Top 3 locuri unde poti sa realizezi cele mai frumoase fotografii de nunta

locuri sedinta foto nuntaPersonal, nu sunt de acord cu ideea conform careia fotograful trebuie sa decida unde o sa se realizeze sedinta foto de nunta. De regula, acesta trebuie sa vina cu idei si sa se consulte mai apoi cu viitori miri pentru a vedea daca si ei sunt de acord cu locatia aleasa.

La nunta noastra, exact asa s-a intamplat. Am angajat un fotograf de nunta profesionist si acesta a venit dupa cateva zile cu cateva idei de locuri unde am putea realiza sedinta foto. Mi-au placut foarte mult toate ideile si chiar mi-a fost greu sa aleg numai o singura locatie. Totusi, daca aveti un buget mai mare, nu va opreste nimeni sa alegeti 2-3 locatii diferite, insa n-a fost sa fie in cazul nostru.

In fine, astazi vroiam sa va arat un top 3 al celor mai frumoase locuri din Romania, unde puteti sa mergeti pentru a completa albumul de nunta intr-un mod fabulos!

Inainte de toate, trebuie sa alegeti un fotograf nunta profesionist si sa aveti pregatita deja rochia de mireasa. La fel si el, trebuie sa aiba deja costumul. Tot ce va mai lipseste este putin timp liber inaintea marelui eveniment, timp pe care sa il folositi pentru o mica excursie intr-una dintre urmatoarele locatii:

1. Transalpina

Transalpina nu este numai cel mai inalt drum rutier din Romania, ci reprezinta un obiectiv turistic ce ofera o panorama absolut superba! Daca nu ati fost pana acum pe acest drum, cu siguranta trebuie sa o faceti. Si cand e cel mai potrivit moment, daca nu inainte de nunta?  Repet, privelistea e uimitoare si totul pare desprins dintr-un basm.

2. Cascada Cailor

Pe langa legenda pe care o are, Cascada Cailor situata in Muntii Rodnei reprezinta unul dintre cele mai frumoase obiective turistice pe care le puteti vedea in aceasta viata. Mii de turisti o viziteaza in fiecare an si o multime dintre ei sunt straini. O sedinta foto aici va fi una intr-adevar de poveste, mai ales daca sunteti un cuplu care se simte bine in natura si iubeste tot ceea ce ofera natura. Desi e un pic mai greu de ajuns la Cascada Cailor, efortul vostru va fi raspltit cum se cuvine.

3. Lacul Balea

Lacul Balea se afla in apropiere de Sibiu (aproximativ 80 km) si daca aveti o masina la indemana, e pacat sa nu mergeti pana acolo. Probabil ati auzit de lacul Balea pentru hotelul de gheata care se construieste in fiecare an acolo, insa obiectivul turistic ramane unul de maxima importanta si in sezonul cald, asa ca nu va ramane decat sa aveti suficient combustil la automobil si sa porniti spre un loc aparte, presarat cu surpize la fiecare pas!