Tocmai ne-am schimbat vechiul aparat de aer conditionat cu unul nou

aparate aer conditionatCu toții știm ca în ultimele decenii s-au produs schimbari radicale în ceea ce privește incalzirea globala. Acum, diferențele de temperatura sunt mult mai bruste, făcând ca în loc de patru anotimpuri, să fie doar doua, puțin mai prelungite: iarna și vara.

Pentru cele mai multe apartamente, aflate la etaje inalte, solutia rămâne aparatul de aer condiționat. Folosit nu nu mai pentru racorire, dar și pentru încălzire ca o soluție temporala, de exemplu pentru centrala termica, aparatele de aer condiționat apar mereu în noi și noi modele din cinci în cinci ani aproximativ.

Primul aparat de aer condiționat achizitionat nu s-a ridicat deloc la așteptările noastre. Mereu a fost nevoie sa chemăm băieții de la service, iar în ceea ce privește calitatea pieselor, am constatat cu stupoare ca nu își facea per total toți banii.

Colac peste pupaza, în ultima vreme incepuse sa scoată niște zgomote absolut deranjante. Am fost foarte dezamagiti, noi sperasem să ne țină măcar patru sau cinci ani.

Am decis ca era vremea să ne luam alt aparat de aer condiționat.

Ne-am interesat mai bine și am dat peste site-ul eastshop, unde am vazut multe firme și modele. Am mai făcut încă o data calculele ce țin de pozitionarea și montarea lui in casa și în incaperea unde urma să fie montat, după care l-am achizitionat.

Chiar și acum, după doi ani și patru luni, nu avem nicio problema cu el! Dacă la celălalt apărea câte ceva o data la șase sau șapte luni, la acesta nu a survenit nicio problema.

Cât despre calitatea pieselor, ne-am dat seama relativ repede și ușor ca e una superioara din faptul ca de fiecare data când sosea factura la energie electrică, apărea o reducere mica, dar semnificativa. Așadar, aparatul nu funcționează irosind, ba chiar consuma strictul necesar.

Un alt atuu al sau este silentiozitatea, de fiecare data functionand foarte liniștit, reusind să ne concentram mai bine și noi cei din casa.

În final, doresc sa recomand cu căldura aparatele de aer condiționat de pe site-ul eastshop.ro. Veți avea o gama larga, iar calitatea și serviciile oferite vor fi dintre cele mai bune cu putinta! Va doresc sa îl intrebuintati cu cât mai multă plăcere și o zi cat mai excelentă în continuare!