Supravegherea video, o popularitate tot mai mare

supraveghere videoProbabil ca sunteti una din acele persoane care ati ales aceasta solutie pentru casa dumneavoastra sau mai mult ca sigur aveti o cunostinta care a optat pentru acest lucru. Tendinta pare sa fie una in crestere si daca stam sa analizam putin ne dam seama si de ce.

1) Publicitatea tot mai mare de care se bucura acest lucru este una in crestere, am vazut destule stiri despre spargeri care au fost rezolvate cu ajutorul camerelor sau hoti care au fost usor identificati cu ajutorul imaginilor. Un exemplu puteti vedea si in urmatoarea stire https://www.youtube.com/watch?v=M5osQBizQto

2) Preturile din ce in ce mai bune fac pe multi sa se gandeasca ca investitia nu este una majora, iar pentru cateva sute de lei pot sta linistiti.

3) Calitatea in continua crestere a adus si ea un plus de popularitate. Ganditi-va ca imaginile se vad acum la rezolutii HD sau FULL HD si putem distinge detalii foarte bine, asta fiind considerat un avantaj de foarte multi oameni.

4) Desi nu este un lucru de laudat, dar incidentele de care auzim zi de zi in mass media, ne ingrozesc putin si ne fac sa ne dorim o protectie mai mare.

Luand toate aceste aspecte in calcul stam si ne gandim “De ce sa nu ne protejam?”. Avand in vedere ca preturile nu sunt exagerate, solutiile exista, iar viata pare sa ne arate ca oricine poate deveni victima, cred ca mai bine sa prevenim, sa luam in calcul masurile care tin de noi si sa nu asteptam sa ajungem in situatia in care sa avem nevoie de o camera de supraveghere. Prefer sa consider ca mei bine sa ma protejez si sa descurajez raufacatorii decat sa ma gandesc cand e prea tarziu ca as fi putut face ceva.

In cazul in care sunteti pe ganduri daca sa faceti sau nu aceasta investitie, va putem indruma catre un site care comercializeaza kituri de acest gen. La i-Video puteti gasi preturi destul de bune, societatea importand direct toate echipamentele, dar si experti in domeniu cu foarte multa experienta. Ambele motive par a face din cei de acolo o alegere inteleapta, puteti beneficia de experienta la preturi destul de reduse.