Stampile dreptunghiulare

stampilaSunteti in cautarea unui centru de stampile in Brasov? Cautati o firma serioasa care sa poata realiza pentru dumneavoastra orice tip de stampila, sau poate ca doriti o stampila cu sigla firmei? Doriti sa comandati stampila pentru firma, rotunda sau doriti o stampila dreptunghiulara pe care sa treceti datele firmei? As putea umple cateva randuri bune cu intrebari legate de stampile, insa ma opresc aici deoarece, raspuns la ele gasiti pe site-ul www.StampileMag.ro – un site recent lansat, al unei firme din Brasov ce detine o experienta de peste 12 ani in domeniu si personal experimentat, pregatit in orice moment sa faca fata cererii clientilor si sa raspunda prompt solicitarilor.

Pe site-ul respectiv puteti achizitiona Stampile rotunde, Stampile de birou, Stampile de buzunar ori Stampile dreptunghiulare, Stampile cu sigla personalizate iar pentru dumneavoastra, au pregatit oferte speciale de lansare, printre care se enumera: 35 lei pentru o stampila de buzunar, rotunda, 40 lei pentru o stampila de Birou rotunda cu diametrul de 3 cm, sau 30 lei pentru o stampila dreptunghiulara.

Preturile ce le-am prezentat mai sus au tva inclus si transportul gratuit pentru comenzile ce depasesc 40 lei. Pai, de ce sa nu profitati de aceasta oferta? Chiar daca sunt din Brasov, baietii nu ezita sa preia orice comanda din tara, astfel incat livrarea se face intr-un interval de 24-48h prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Pentru gama completa de stampile o sa va rog sa consultati site-ul lor, alegeti produsele dorite, le adaugati in cosul de cumparaturi si nu uitati sa finalizati comanda, in caz contrar, nu va putea fi onorata. Bine, un plus ce il consider util este faptul ca primiti confirmare pe e-mail dar si telefonic, din partea firmei.

Alegeti intotdeauna ofertele care vi se potrivesc cel mai bine iar daca aveti intrebari, nu ezitati sa-i contactati fie prin telefon, ori prin e-mail.