RCS & RDS ofera beneficii la plata facturilor online

Esti client al companiei RCS & RDS? Profita acum de campania lansata de acest furnizor de servicii de telecomunicatii si platest factura online folosind cardul MasterCard sau Maestro.

La prima plata online cu cardul MasterCard sau Maestro primesti un discount de 5%. Poti beneficia de o reducere de maximum 8 lei, fiind inclus aici si TVA-ul.

Totodata, in fiecare luna, pe toata perioada derularii campaniei au loc trageri la sorti pentru desemnarea castigatorilor celor 45 de telefoane inteligente (smartphone-uri).

Daca platesti facturile in timpul campaniei lansate de RCS & RDS atunci esti inscris automat la aceste trageri la sorti. Pe intreaga perioada campaniei se aloca premii in valoare totala de 63.000 lei.

Pe de alta parte, aceasta companie a lansat de curand o premiera la plata facturilor online prin implementarea serviciului MasterPass, cu ajutorul procesatorului de plati online euplatesc.ro.

In acest caz, clientii companiei RCS & RDS isi pot plati facturile pe internet apasand butonul “cumpara cu MasterPass”, fara sa mai introduca astfel datele cardului personal.

Putem spune ca RCS & RDS ofera clientilor sai o modalitate de plata online deosebit de simpla, rapida si totodata sigura.

In acelasi timp, RCS & RDS pune la dispozitie tuturor clientilor serviciul de plati recurente. Astfel, platile se fac in mod automat din contul Digi fara ca tu sa mai intervii in procesul de achitare al facturilor.

Plata online a facturilor ofera clientilor mai multe beneficii, deoarece se poate face din orice loc, deci clientul nu mai trebuie sa se deplaseze la un anumit sediu. Pe de alta parte, platile online se fac rapid, in doar cateva minute si prin cateva click-uri. De asemenea, aceasta modalitate de plata reprezinta o metoda sigura pentru ca nu exista pericolul de eroare in procesare.

Daca un client isi activeaza contul Digi pe site-ul RCS & RDS, atunci el poate afla oricand informatii cu privire la facturilor lor recente, achitate sau nu.

Plata intra imediat in contul RCS & RDS gratie rapiditatii procesatorului de plati.