Mi-am asigurat noua masina online

asigurare autoDe curand, am fost cu sotul in Bulgaria, in concediu. Bineinteles, am luat si copiii cu noi, dar acest detaliu nu stiu daca e atat de important in cazul de fata.

Important este faptul ca ne-am intors cu inca o masina acasa, pe langa cea pe care o aveam deja. Asta deoarece persoana la care ne-am cazat ne-a spus ca vecinul ei are o masina de vanzare. Zis si facut, am mers sa o vedem! E vorba de Audi A4, oferit direct de proprietar, fara comision, care ne-a costat 12.000 euro.

Desi avea in bord peste 100.000 km, ne-a convins frumusetea acestei masini si am comandat-o numaidecat. Daca automobilul nu am putut sa-l platim in rate asa cum ne-am dorit initial, cel putin asigurarea RCA am luat-o in 6 rate fara dobanda de la un magazin destul de cunoscut de la noi din tara, magazin care e partener Safety Broker.

Si asta s-a intamplat online, fara sa ma deplasez. Am primit asigurarea in 24 ore direct acasa, cu livrare gratuita prin curier rapid. Pot sa spun ca a fost un proces mult mai simplu decat cel al achizitiei masinii, unde ne-au trebuit mai multe acte, iar de aceea am fost nevoiti sa ne prelungim si concediul. Totusi, nu ne pare rau pentru ca intr-un final am rezolvat toate demersurile necesare.

La comandarea politei RCA a trebuit sa completez un formular cu datele personale. Nu va ganditi ca a durat foarte mult, ci doar cateva minute. Totusi, a trebuit sa sun un consultant pentru ca initial am scris gresit anul de productie al autovehiculului, insa el, foarte rapid, a corectat.

Deja am dat prima tura prin oras cu noua mea masina, un Audi A4 si ma simt in siguranta, avand in vedere ca beneficiez de o asigurare rca ieftin, dar si de o masina cu toate facilitatile incluse.

Asa cum va spuneam si la inceputul articolului, asigurarea am luat-o in rate si va recomand sa faceti acelasi lucru daca nu aveti toti banii odata, dar in acelasi timp aveti mare nevoie de masina. Nu e mare diferenta dintr-o polita RCA in rate si una platita integral, poate doar costul, dar nici aici nu cred ca e nimic exagerat.

Odata lansata comanda, asigurarea RCA se trimite gratuit si rapid pe intreg teritoriul tarii noastre, la fiecare client in parte. Tehnologia a avansat, asa ca e momentul sa tii pasul si sa-ti comanzi chiar acum polita obligatorie in numai cateva minute!