Machiajul perfect

machiaj perfectDe foarte multa vreme sunt clienta fidela Avon. Am o prietena buna care este reprezentant si automat primesc si eu niste beneficii atunci cand realizez cate o comanda la ea. Prietena de care va spun ma ajuta sa aleg tot ce e mai bun pentru mine in materie de machiaj si cert este ca am incredere in recomandarile ei daca nu am incetat sa colaborez pana acum. Si cred ca s-au strans cativa ani de cand aleg numai produse de machiaj marca Avon.

Pentru mine, un machiaj perfect reprezinta un machiaj pe care il pot aborda cu orice ocazie, un machiar universal, de care nu ma despart foarte usor dupa ce am gasit formula potrivita.

In acest moment, “formula potrivita” contine in primul rand o mascara Super Extend Winged Out, care nu numai ca are un design aparte, ci are si un rol deosebit de practic. Separarea genelor se realizeaza ca la carte chiar si de o persoana care nu obisnuieste sa se machieze singura. Alungirea genelor este si micul meu secret, care ma face sa fiu mereu in prim plan, la orice eveniment la care iau parte.

Rujul Luxe de la Avon imi aduce aminte de acel machiaj mireasa pe care am fost nevoita sa il realizez unei cunoscute, care nu numai ca a platit o suma fabuloasa unui make-up artist recunoscut, dar acel make-up artist nu a mai sosit la momentul potrivit si pentru ca intarzierea se anunta destul de mare, am fost fortata de imprejurari sa joc eu acest rol, de “om bun la toate”, cum se spune. Oricum, mireasa a fost multumita de rujul respectiv si dovada este faptul ca il foloseste si in ziua de astazi, la fel cum o fac si eu.

Si ca tot vorbim de Avon, personal recomand orice set de ten care se gaseste in acest moment in oferta lor. Eu le-am incercat pe majoritatea si pot sa spun ca isi indeplinesc scopul pentru care au fost create, acela de a ne face mai frumoase. In special, recomand fondurile de ten calmante daca aveti un ten nu tocmai perfect, cum este si cazul de fata.

Demachiantul pentru machiaj persistent este iarasi ok, iar eu il folosesc ori de cate ori vin de la o petrecere la care a trebuit sa ma machiez ceva mai intes. Tenul se curata imediat fara sa trebuiasca sa folosesti o cantitate mare de demachiant.

De cum trebuie sa ne ingrijim unghiile o sa va vorbesc intr-un alt articol, atunci cand o sa va spun si ce intaritor si ce lac de unghii obisnuiesc sa folosesc eu.