Cea mai buna saltea de pat

Zilele acestea am fost intr-o continua cautare. Asta pentru ca am ajutat o prietena buna sa-si aleaga cateva saltele, necesare pentru paturile pe care si le-a comandat de la un magazin de mobila consacrat.

Magazinul, al carui numar nu consider ca este necesar sa il spun, ofera paturi, nu insa si saltele. De aceea, m-am plimbat cu prietena mea ore intregi prin tot felul de depozite cu saltele si tot n-am gasit una potrivita. Nici chiar in marile supermarket-uri nu exista produse care sa corespunda unui anumit standard de calitate.

In orice caz, o alta prietena, care e familiarizata cu cumparaturile online, ne-a spus de green-future.ro, magazinul unde se gaseste o gama variata de produse, printre care si o serie de saltele, pilote sau lenjerii de cea mai buna calitate.

Sceptica din fire, prima oara am zis in sinea mea ca ar fi mai bine daca ne-am mai lungi cu cautarile inca o zi, insa tot “offline”, in reprezentantele magazinelor locale.

Totusi, puterea de convingere a prietenei care a venit cu recomandarea a fost pe masura. Pur si simplu, nu a laudat magazinul respectiv avand vreun interes, asa cum credeam initial, ci ne-a condus la resedinta ei, unde stiam ca recent si-a schimbat mobilierul si implicit saltele, pilotele si pernele. Din cate am aflat de la ea, de la acelasi magazin si-a luat cateva seturi cu lenjerii de pat care arata intr-adevar superb.

Dupa aceasta vizita, cel putin eu, nu mai am avut niciun dubiu si am zis ca ar fi in regula sa mergem pe mana ei. Asa cum va astepti, persoana in cauza a intrat pe site-ul Green Future, ne-a aratat saltele achizitionate de ea si intr-un final a plasat comanda noastra. Apropo, am ales modelul “Nature – Bambus”, din spuma poliuretanica.

Dupa cateva zile, ce sa vezi! Ma suna prietena pe care am ajutat-o in tot acest timp cu achizitionarea si imi spune ca are cea mai buna saltea de pat. Bineinteles, asta raportat la experienta acumulata pana acum cu ocazia schimbarii altor saltele.

Ce sa zic, eu i-am transmis, asa cum se cuvine, sa se bucure cel putin 5-6 ani de produsul ales si astazi, imediat dupa ce a venit sotul de la serviciu, ce credeti? I-am propus sa ne schimbam salteaua din dormitor cu una noua, ca si asa, asta pe care o avem acum e foarte, foarte veche si nu mai arata deloc ca la inceput. Ei bine, vreau sa va spun ca a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri, dar asta probabil si din cauza faptului ca am avut-o drept ajutor langa mine pe prietena mea, cea super convigatoare, care a spus clar si raspicat numele magazinului unde se gasesc cele mai bune saltele de pat, disponibile in Romania: Green Future!