Arta decorativa si reproduceri dupa picturi celebre, o varianta chic pentru decoratiunile interioare

picturaDecorarea apartamentului sau a casei tale poate sa capete tot felul de forme, de la folosirea tapetului, a sculpturilor sau picturii direct pe perete, pana la varianta mai clasica, cea a utilizarii unui tablou. Si aici exista foarte multe solutii la dispozitie, cei interesati putand sa apeleze la opere originale sau la reproduceri ale picturilor celebre.

Cert este ca iubitorii de arta isi vor dori pentru casa lor niste opere originale, dar acestea sunt si extrem de greu de cumparat. Daca un tablou al unui pictor contemporan nu foarte celebru poate sa coste cateva mii sau chiar zeci de mii de euro, o opera clasica ajunge si la cateva milioane, daca nu cumva este imposibil de cumparat, apartinand deja unui muzeu sau expozitii.

Totusi, pentru cei care isi doresc o locuinta plina de obiecte de arta decorativa, solutia mai la indemana este achizitonarea de picturi celebre, realizate in original de nume importante, dar reproduse pentru ca oricine sa si le poata permite. Si nu este nimic in neregula cu asta, atat timp cat esti cinstit si recunosti ca modelele pe care le ai pe perete nu sunt decat niste simple reproduceri.

Arta decorativa este la indemana oricui

Asadar, este greu, daca nu imposibil sa pui mana pe niste picturi celebre originale. Dar arta decorativa iti ofera solutii prin achitionarea de reproduceri. Cel mai important avantaj al acestora este pretul, de sute, daca nu mii de ori mai scazut. Cert este ca o reproducere costa in cel mai rau caz cateva sute de euro, asta in conditiile in care vorbim despre tabluri de peste un metru. Oricum, diferentele sunt imense si de aceea multe persoane apeleaza la ajutorul picturilor reproduse.

Un loc de unde pot sa fie cumparate acestea este deco-perete.ro, un site cu o oferta foarte variata in ceea ce priveste decoratiunile interioare si care ofera persoanelor care doresc sa dea un aer aparte casei lor si cateva picturi celebre dintre cele mai interesante.

Tablouri cunoscute in reproduceri de cea mai inalta calitate

Utilizarea tablourilor pentru decoratiunile interioare nu tine doar de un simt estetic deosebit, ci si de dorinta de a cultiva arta si frumosul. Si chiar daca ne referim doar la niste reproduceri, acest lucru nu inseamna ca ele nu pot sa fie si unele de cea mai inalta calitate, mai ales acum, cand posibilitati exista.

Picturile celebre care se gasesc reproduse la deco-perete.ro sunt realizate pe panza, manual, cu cele mai bune culori pentru a se apropia cat mai mult de ce originale. Acestea nu reproduc intotdeauna si marimile originale, pur si simplu pentru ca unele tablouri ar deveni astfel prea mari pentru a fi puse pe un perete obisnuit. Ele sunt in principal comandate fara rama, dar ea poate sa fie comandata separtat, tot de pe site, putand sa se aleaga orice model isi doreste cumparatorul. Asadar, nici nu este foarte greu si nici nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a-ti inrama tabloul asa cum iti doresti.

Opere ale autorilor celebri

La deco-perete.ro pot sa fie comandate o serie de picturi dintre cele mai cunoscute si apreciate, astfel incat orice iubitor de arta sa fie incantat. Se alterneaza si perioadele din care provin acestea, trecandu-se de la perioada Renascentista (cu pictura “Madona Sixtina” a lui Rafael), la baroc (“Domnisoarele de onoare” de Diego Velazquez) la romantism sau post-impresionism (prin operele celebrului Vincent van Gogh, mai exact “Floarea Soarelui” si “Irisi”). Diversitatea picturilor aduce cu sine avantaj ca fiecare pasionat poate sa gaseasca ceva pe gustul sau, dar de asemenea si cei care isi cei care se afla in cautarea unei simple picuturi celebre au de castigat. Asta pentru ca toate modelele sunt unele realiste, usor de inteles si de apreciat chiar si de catre persoanele care nu au facut cu adevarat o pasiune pentru arta si expresiile ei mai deosebite.

Totusi, mai exista si alte variante pentru a te putea bucura de arta decorativa, mai exact cele oferite de picturi pe panza, in ulei, cu peisaje sau flori, dar care nu sunt reproduceri dupa opere cunoscute.

Nu spunem ca a a avea o reproducere ofera aceeasi senzatia cu a detine un tablou original, dar cum de cele mai multe ori este imposibil sa faci rost de asa ceva, aceasta este a doua cea mai buna varianta pentru multi. Si reproducerile de la deco-perete.ro sunt foarte bine facute si de calitate, astfel incat ele vor reusi sa infrumuseteze orice locuinta, oferindu-i, in acelasi timp si o distrinctie pe care doar arta de calitate poate sa o ofere.